Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Коновалівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21047454) був реорганізований і увійшов до складу Михайлівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Коновалівка
Машівський район, Полтавська область

Команда нашого району

 Твердження про те, що здоровий спосіб життя приносить людині величезну користь давно не викликає жодних сумнівів. А заняття спортом дарують заряд бадьорості, позитивні емоції та загартовують характер.

 

Чимало уваги нині приділяють активному відпочинку як в державі, так і в нашій області.На Полтавщині кілька разів на рік, уже традиційно, проходять спартакіади  серед сільських голів, голів районних рад, їх заступників та працівників.

Змагання, що відбулися минулого тижня на веслувальній базі села Климівка Полтавського району, у обласній організації ФСТ «Колос» присвятили професійному святу – Дню фізичної культури та спорту, який щороку  відзначається у другу неділю вересня. Команда  нашого району, у складі селищного та сільських голів Миколи Кравченка, Сергія Панкрат’єва, Миколи Коляндри, Сергія Сидоренка, Валентини Захарченко, а також  спеціаліста районної ради Сергія Фастівця гідно представила Машівщину на обласній спартакіаді. Наші спортсмени взяли участь у змаганнях з  перетягування канату, пляжного волейболу, шашок та гирьового спорту. Щодо останнього, то саме у силових вправах кинула виклик чоловікам очільниця Коновалівської громади Валентина Захарченко. Завдяки своїй наполегливості та фізичній підготовці жінка впевнено посіла перше місце на спартакіаді. Переможниця отримала грамоту та нагороди. Тож лишається привітати Валентину Георгіївну зі спортивним досягненням, побажати міцного здоров’я, енергії та  натхнення!

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua